Ar kada pagalvojote, kad jūsų įmonė gali išsiversti be buhalterio, dirbančio kitoje jūsų kabineto sienos pusėje? Prieš keletą metų tai galėjo skambėti nelogiškai. Juk net jei nesamdai etatinio darbuotojo apskaitai tvarkyti, tai tikrai yra asmuo, kuris bent kartą per mėnesį pasirodo tavo darbo vietoje ir padeda sutvarkyti buhalterinę apskaitą. O štai šiandien su buhalteriu gali užtekti susitikti vieną vienintelį kartą. Ir viskas. Visi darbai vyksta nuotoliniu būdu.

Vis daugiau verslininkų renkasi buhalterinių paslaugų teikimą nuotoliniu būdu. Kodėl? Nes tai naudinga, praktiška, patogu. Kokia ta nauda? Aptarkime keletą privalumų.

  • Visų pirma, sutaupysite. Išlaikyti darbuotoją įmonėje kainuoja nemažus pinigus. Vargu ar rasite kompetentingą buhalterį, kuris sutinka dirbti už minimalią algą. O kur dar mokesčiai, atostoginiai, biuletenis, jei susirgtų. O štai patikėjus buhalterines paslaugas specializuotos buhalterinės apskaitos įmonės darbuotojams, mokėsite gerokai mažiau. Jei įmonė maža, išsiversite su maždaug 100 eurų per mėnesį. Buhalteris nuotoliniu būdu tvarkys jūsų apskaitą ne ką prasčiau, nei sėdėdamas jūsų biure. Tuo pačiu sutaupysite ir lėšas, skirtas kompiuterinei ir brangiai programinei įrangai, kuri, ne paslaptis, turi būti nuolat atnaujinama. Tvarkant apskaitą nuotoliniu būdu per įmonę tai jau nebėra jūsų rūpestis.
  • Kitas privalumas – išsiplečia jūsų pasirinkimas, kam patikėsite savo įmonės buhalterinę apskaitą. Jei gyvenate nedideliame mieste, galbūt nėra lengva rasti specialistą, kuris tinkamai pasirūpins jūsų įmonės finansų tvarkymu ir priežiūra. Tvarkant buhalteriją nuotoliniu būdu, jūsų buhalterio gyvenamoji ir darbo vieta visiškai netenka reikšmės. Viskas, ko reikia, tai kompiuteris ir interneto ryšys.
  • Buhalterinių paslaugų teikimas nuotoliniu būdu suteikia ir patogumo. Kadangi dokumentų nereikia spausdinti ir siųsti paštu, sutaupoma ir laiko, ir pinigų. Dokumentus suvesti į sistema galima bet kuriuo paros metu, bet kurią savaitės dieną. Visus kitus darbus atlieka buhalteris. Taigi jūs nebegaištate laiko pristatydami dokumentus buhalteriui į rankas.

My Tax komanda jau ne vienerius metus teikia buhalterines paslaugas. Tokių paslaugų teikimas nuotoliniu būdu suteikia galimybę klientams iš bet kurio šalies kampelio naudotis patikimų specialistų paslaugomis. Ir svarbiausia, buhalterinių paslaugų teikimas nuotoliniu būdu padės tiek naujai besikuriančiai įmonei, tiek veikiančiai jau ne vienerius metus sutaupyti ir vis tiek gauti kokybiškas paslaugas.

Vis dar abejojate? My Tax komanda pasiruošusi atsakyti į visus klausimus.

UAB “Garuda”
Direktorius      Igoris Baltrūnas
8 5 2075751