Biudžetinė įstaiga, kitaip nei įprasta pelno siekianti įmonė, vykdo valstybės ar savivaldybės patikėtas užduotis bei funkcijas. Taigi finansavimas biudžetinėms įstaigoms skiriamas iš įvairių valstybės fondų lėšų. Todėl biudžetinių įstaigų buhalterinė apskaita turi būti nepriekaištinga.

Jeigu jums svarbu, kad jūsų biudžetinės įstaigos buhalterinė apskaita būtų tvarkoma tinkamai, patikėkite ją buhalterijos profesionalams. Kad apskaita būtų vedama tvarkingai, svarbu laikytis šių principų:

  • Kruopštumas atliekant net menkiausias finansines operacijas.
  • Visos operacijos turi būti užfiksuojamos laiku – tiek įprastos finansinės operacijos, tiek atlyginimų skaičiavimas ir išmokėjimas bei visų finansinių ataskaitų rengimas ir pateikimas.
  • Visos operacijos turi būti vykdomos teisėtai, pagal nustatytas taisykles.
  • Vykdant visas finansines ir ūkines operacijas svarbu skaidrumas, tinkamas lėšų panaudojimas.
  • Įsiskolinimai bei mokesčiai turi būti tvarkomi pagal nustatytą grafiką.

Biudžetinės įstaigos buhalterinė apskaita yra šios įstaigos vadovo atsakomybė. Todėl labai svarbu, kad įmonės buhalterija būtų patikėta kompetentingam ir atsakingam buhalteriui ar buhalterinei įmonei. Tiek vadovas, tiek apskaitą tvarkantis asmuo ar įmonė turi būti suinteresuoti laikytis visų aukščiau nurodytų principų.

„My Tax” komanda supranta, kaip svarbu tinkamai ir kruopščiai vesti buhalterinę apskaitą biudžetinėje įstaigoje. Todėl čia dirbantys buhalterijos profesionalai pasirūpins, kad jūsų biudžetinės įstaigos apskaita būtų tvarkoma pagal visas taisykles. O buhalterinė apskaita nuotoliniu būdu padės jums sutaupyti ribotas lėšas ir brangų laiką.

Kaina priklauso nuo veiklos ypatumų, atliekamų funkcijų apimties, įgyvendinamų programų bei darbuotojų struktūrinių padalinių skaičiaus. Susisiekite su „My Tax” komanda ir gaukite optimaliausią pasiūlymą.