Turite savo verslą? O gal planuojate jį kurti? Ar būtumėte nedidelės uždarosios akcinės bendrovės įkūrėjas ar besiplečiančios akcinės bendrovės savininkas, savo veiklos įgyvendinti be buhalterio pagalbos nepavyks. Kiekviena finansinė veikla turi būti tinkamai tvarkoma ir prižiūrima. Ir ne tik dėl to, jog to reikalauja Lietuvos įstatymai. Tai būtina ir jūsų verslui, kad jis būtų sėkmingas ir pelningas.

Taigi jums reikalingas buhalteris, kuris tvarkytų įmonės buhalterinę apskaitą, prižiūrėtų, kad būtų vykdomi įmonės finansiniai įsipareigojimai, laiku pateikiamos finansinės ataskaitos. Kaip rasti patikimą, atsakingą ir kompetentingą asmenį? Ne vienas šiandien jums patars kreiptis į specializuotą įmonę. Ir į šį patarimą vert atkreipti dėmesį. Kodėl?

Buhalterinės apskaitos tvarkymas, atliekamas specializuotos įmonės, turi ne vieną pranašumą. Visų pirma, taip sutaupoma nemažai lėšų. Išlaikyti etatinį buhalterį kainuoja nemažus pinigus: atlyginimas, atostoginiai, biuletenis, jei suserga pats ar mažamečiai vaikai (jei tokių turi). Taip pat reikalinga ir darbo vieta – kompiuterinė bei speciali programinė įranga, kurias svarbu nuolat atnaujinti. Kai buhalterinė apskaita yra perleidžiama specializuotai įmonei, jums tuo rūpintis nebereikia.

Kitas labai svarbus niuansas – atsakomybė už finansines ataskaitas ir jų tvarkymą perkeliama nuo jūsų pečių ant įmonės, kuri prižiūri jūsų buhalteriją. Kai įmonės apskaita patikima tik vienose, buhalterio, rankose, klaidų išvengti kartais nepavyksta. Ir tada visa atsakomybė tenka įmonei ir jos vadovui. O jeigu jūsų apskaitą veda ir prižiūri specializuota buhalterijos įmonė, visą atsakomybę už finansines ataskaitas, tinkamą jų pateikimą ir tvirtinimą atsako ji. Kitas to privalumas – visą savo laiką ir jėgas jūs galite skirti savo verslui, jo plėtojimui, užuot rūpinęsis, ar laiku pateiktos finansinė atsakaitos ir apmokėtos sąskaitos.

Labai svarbu paminėti dar vieną naudą, kurią gaunate patikėję savo vykdomo verslo buhalterinę apskaitą specializuotai įmonei. Kadangi apskaitą veda ir prižiūri ne vienas asmuo, o komanda, jūs gaunate aukščiausios kokybės paslaugą. Kodėl galima taip teigti? Todėl, kad kelių asmenų grupės turimos žinios, sukaupta patirtis, gebėjimai visada viršys vieno asmens turimas žinias ir patirtį. Buhalterinėje įmonėje dirbantys buhalteriai dirba su skirtingomis įmonėmis, kasdien susiduria su įvairiais iššūkiais. Kaip komanda jie randa geriausius sprendimus, kuriuos vėliau gali pritaikyti ir jūsų verslui. Dirbant komandoje greičiau ir lengviau įsisavinami įvairūs įstatymų pakeitimai, todėl būsite ramus, kad jūsų įmonės apskaita vykdoma pagal naujausią tvarką.

Apsvarsčius visus privalumus, nenuostabu, kad vis daugiau tiek smulkaus, tiek stambaus verslo atstovų patiki savo buhalterinės apskaitos tvarkymą specializuotoms įmonėms. Jeigu apie tai svarstote ir jūs, My Tax komanda padės jums priimti geriausią sprendimą.

Patikėkite visas buhalterines paslaugas profesionalams. Gera kaina. Susisiekite

UAB „Garuda“
8 5 2075751